Diplomakötés

Diplomakötés a Mammut Bevásárlóközpontban

A diplomamunka megírása minden felsőoktatásban résztvevő számára az egyik legnagyobb feladat. Záróvizsgái mellett ez az utolsó próbatétel főiskolásként, egyetemistaként. A legtöbb diák életében ez az első nagy lélegzetvételű tudományos munka, sok időt, energiát szentel rá, elkíséri egész életpályáján. A szakdolgozat a hallgatók érdemjegyének és diplomájának feltétele. Mindezek miatt fontos, hogy megfelelő borítót kapjon.

 

Diplomakötés rövid határidő alatt

Mivel a diplomamunka sok időt és energiát igénylő feladat, a diákok hajlamosak az utolsó pillanatig húzni a befejezését. Így azonban kevés idő marad a nyomtatásra és a bekötésre.

  • Ha csak 1 napja van

A diplomamunka kötését központunkban végezzük, az 1116 Budapest, Sztregova u. 22-28 alatti üzletünkben. Amennyiben itt adja le rendelését, 1 napos határidővel vállaljuk a diplomakötést.

  • Ha 2-3 napja van a diplomamunka leadásáig

A diplomakötést a Mammutban lévő, vagy bármely másik üzletünkben is megrendelheti, de amennyiben nem központunkban adja le a rendelést, számolnia kell 2-3 napos átfutási idővel.

  • Otthonról is rendelhet

Amennyiben nagyon rövid a határidő a diplomamunka leadásáig vagy otthonról szeretné megrendelni a diplomamunka nyomtatását és kötését, tegye meg weboldalunkon keresztül:  www.diplomakotes-most.hu

 

Milyen borítóba kötjük a diplomamunkáját?

  • A diplomamunka kötésekor fekete borítót használunk.
  • A borítóra igény szerint arany vagy ezüst felirat kerül.
  • Egy fajta betűtípust használunk, kétféle méretben.
  • Nagyobb terjedelmű munkák esetén, ahol szélesebb lesz a bekötött diplomamunka gerince, a gerincre is kérhető felirat.

A Mammutban található Go print üzletünkben a diplomakötésen kívül a leadott anyagok nyomtatására és spirálozására is lehetőség van. Ezzel a technikával bármilyen jellegű nyomtatott anyagot be tudunk kötni.