Bögrenyomás

Az ajándékválasztás gyakran okoz fejtörést. Lehet szó születésnapról, névnapról, karácsonyról, Valentin-napról vagy bármilyen alkalomról, egy személyre szabottan elkészített ajándék biztosan telitalálat lesz.

Egyedi bögre tervezési szolgáltatásunkat igénybe veheti a II. kerületben, a Mammut bevásárlóközpontban, expressz átvétellel, a legmagasabb minőségben.

Egyedi bögréjét a legkorszerűbb szublimációs technológiával díszítjük, így az eredmény tartós, mikrohullámú sütőben is használható lesz. A szabadon választott mintáknak pedig csak a kreativitás szab határt, hiszen bármilyen képet vagy szöveget el tudunk helyezni a nálunk megvásárolt termékeken.

Az üzleteinkben kapható bögrék között ugyanúgy megtalálja az egyszerű fehér darabokat, mint a részleteiben vagy teljes terjedelmében színes, esetleg kanállal együtt kapható, de akár az úgynevezett mágikus bögréket is!

Rendelje meg webáruházunkban, és szerkessze egyszerűen bögréjét a tervezőben, ahol mindössze a képek mérete megszabott és vegye át a kész terméket akár 72 órán belül, Budapesten ott, ahol Önnek az a legkényelmesebb! Fizethet előre utalással, készpénzzel, amennyiben pedig a házhozszállítást választja, utánvéttel.